Selecteer een pagina

De ultieme mannengids voor lingerie

 

Is dit nu een serieuze uitleg of is deze mannengids eerder grappig bedoeld? Dat flitste door mijn hoofd toen ik deze lingeriegids begon te schrijven. Wel het is wel een beetje van beiden vind ik (maar laat me gerust weten wat u er van vindt na het lezen van dit artikel).

lingerie in alle kleuren

Als man raap je dan eens je moed samen en wil je je vrouw (ook partner, lief of minnares) eens verassen met iets anders dan parfum of bloemen en rep je je dus naar Zoete Droompjes voor een uitdagend, sexy lingeriesetje voor je partner (per slot van rekening doe je jezelf hiermee ook een pleziertje ?).

Het voelt al een beetje onwennig als je aankomt aan de winkel, ook al kan je je auto vlakbij parkeren zonder stress en kosten, want in de wijde omgeving is geen parkeermeter of boswachter te zien…

Dan moet je natuurlijk die drempel over, en het is maar een klein trapje maar de eerste keer voelt het misschien wel een beetje als de beklimming van de kerk van Lotenhulle zonder beveiliging. Dat duurt gelukkig niet zo lang, want door het mooie weer van de afgelopen zomermaanden staat de deur van de winkel wagenwijd open en word je begroet door een vriendelijke dame die luistert naar de naam Sonja (mijn echtgenote dus voor zij die het nog niet mochten weten).

Onderstaande dialoog ontspint zich.

sexy lingeriesetjeSonja: Wilt u even rondkijken? Laat me maar weten als ik kan helpen.

Man: (stamelend) euh ja u kan me helpen, ik zoek een lingeriesetje voor mijn partner. Het mag iets ondeugend zijn (ondertussen al met rode kaken).

Sonja: En heeft u enig idee van de maat van de BH en de slip meneer?

  • Vooruitziende mannen als we zijn, hebben we, vooraleer ons naar de winkel te begeven, de kast van mevrouw ondersteboven gekeerd op zoek naar de ‘juiste’ maat en vallen we hier niet op ons mondje.

Man: Natuurlijk weet ik dat (zo fier als een gieter), het is een 90C voor de BH en de slip is maat 42.

  • De rode kaken zijn ondertussen verdwenen en enige zelfzekerheid heeft zich geïnstalleerd terwijl meneer zich ondertussen geïnstalleerd heeft in de mooie Chesterfield op uitnodiging van Sonja).

Sonja: En de maten die u net gaf, zijn dat Europese of Franse maten?

  • Ai, hier had meneer natuurlijk niet op gerekend, wist de man veel dat er verschillende maten zijn. De onzekerheid neemt alweer toe…

Man: Tja dat antwoord moet ik u schuldig blijven, dus kan ik nu niets meenemen huiswaarts?

  • De onzekerheid is ondertussen al eerder teleurstelling geworden.

Sonja: Dat zal inderdaad moeilijk worden meneer, de oplossing is misschien dat u met uw partner tot hier komt, ze kan dan zelf kiezen. En niet onbelangrijk, passen, zodat ze zelf kan voelen wat goed zit, want niet alle merken en maten komen overeen en ik heb niet graag ontevreden klanten. Om haar niet teleur te stellen (in gedachten: en uzelf ook niet ?) kan u wel een kadobon kopen en kan ze dan zelf eens langs lopen om iets te kopen. U kan deze bon tegenwoordig ook hier online kopen.

  • De man bedenkt bij zichzelf dat die kadobon geen slechte oplossing lijkt maar dan hij toch beter meekomt om te helpen kiezen (zodat hij er zelf nog iets aan heeft) en in dat immense pashok kan hij immers mee gaan genieten van de lingerieshow die zijn partner hem dan zal kunnen geven.

kadobonConclusie: De man gaat met een goed gevoel naar buiten, heeft een kadobon mee (waarmee hij vanavond al scoort) en nog een tweede keer als zijn partner haar lingerie zal gaan kopen bij Zoete Droompjes.

Bovendien weet hij nu dat dit in de toekomst ook online kan via de website, de beklimming van de kerk van Lotenhulle is aldus niet aan de orde, maar hij is ook nog altijd welkom voor een leuke babbel met Sonja… wordt vervolgd?

PS: Elke gelijkenis met bestaande personen en/of gebeurtenissen is louter toeval ?

Laat gerust even uw mening achter, zowel over dit artikel als over de winkel!

Groetjes en misschien tot binnenkort
Sonja en Jurgen