Selecteer een pagina

Pluto

Is Pluto nu wel of geen planeet? Of is het gewoon de allerkleinste? Van één ding zijn we wel zeker: Pluto is de populairste en meest fascinerende planeet, altijd in voor iets nieuws.
W
anneer Pluto en de maan elkaar ontmoeten, krijg je vuurwerk. Getuige daarvan de collectie van Pluto te vinden in onze zaak.
Een ode aan homewear, geïnspireerd door de ontdekkingsreizigers van deze wereld, of beter, dit universum.
De PLUTO nachtkledij is PLUTO’s interpretatie van een hedendaagse, maar toch authentieke lifestyle.
De essentie van het merk vertaalt zich in intuïtieve vormen, uitgebalanceerde kleuren en gesofisticeerde details. De collectie nachtkleding houdt het midden tussen vintage en ethnic chic en neemt verschillende vormen aan zoals een slaapkleedje.
Elk Pluto nachtkleed, pyjama, huispak of kamerjas is ontworpen om alles van u te laten afglijden zodra u het aantrekt. Of u nu ‘s avonds wil bijkomen van een stressy dag, wil genieten van een heerlijke nachtrust of er een lekker lange luierochtend van wil maken, Pluto in hult u steeds in een zalig ontspannen gevoel.
De elegantie en  het draagcomfort van elk Pluto-ontwerp zijn het resultaat van typisch Belgische (NINOVE) creativiteit en vakmanschap en een resolute keuze voor de meest kwalitatieve en fijnste stoffen.