Selecteer een pagina

Lingerie cadeau doen

Geef toe, het heeft toch iets als je lingerie cadeau wil doen tijdens de feestdagen. Want maar liefst 80% van de vrouwen geeft toe dat ze graag willen verrast worden met een lingeriesetje. Cadeautjes geven (en krijgen) is sowieso leuk, en lingerie is het ideale cadeau in romantische relaties.
Maar ondanks het feit dat het een leuk en origineel cadeau is, moet je dit soort aankopen toch een beetje plannen. En voor de meeste mannen is het kopen van lingerie voor hun partner toch niet evident. Maar eens u bij ons de winkel binnen komt zal u voelen dat de spanning wegvalt! Bovendien kan u rekenen op de professionele hulp van mijn echtgenote Sonja.
Als je dan toch de tijd wil nemen om lingerie te kopen, kan onderstaande gids misschien een goede leidraad zijn.
Ohja, voor ik het vergeet de winkel is open op zondag 23 en 30 december van 10u tot 12u30!

Wat zal ik kopen?

Wel, net als dat ook voor andere cadeautjes het geval is, dien je te starten vanuit het oogpunt van diegene die het cadeautje zal ontvangen en niet uitgaan van wat jij graag ziet of waarin jij de ontvanger van je surprise graag zou in zien. Het zal dus kwestie zijn van geïnformeerd te zijn, maar dat zou geen probleem mogen zijn. Zoek dus iets waarin zij zich goed zou voelen maar jou ook een goed gevoel geeft!
Immers weet jij toch als geen ander in welk soort ondergoed ze zich comfortabel voelt of welke soort en kleur van panty’s haar voorkeur wegdraagt? Geraak je al een beetje opgewonden?

 

Mocht het je nerveus maken, dan wil ik je alvast zeggen dat mijn echtgenote –Sonja- die de winkel runt haar best zal doen om je thuis te doen voelen in onze winkel en de stress een beetje weg te nemen. De winkel op zich is ook al rustgevend. Als je reeds een bezoek bracht weet je waarover ik het heb, anders is dit het uitgelezen moment om eens langs telopen.

 

 

Welke maat?

Net zoals bij alle soorten kledij zijn er ook bij lingerie verschillen in de maten, bovendien worden voor de BH’s dan ook nog eens verschillende maten gebruikt, namelijk Europese en Franse. De bh maten herken je aan de omtrek (cijfer) en de cupmaat (letter).
Dus het beste lijkt me om merk van de bh en de maat te noteren, en ook of het om de Europese of de Franse maat gaat. En terwijl je toch aan het snuffelen bent, noteer je best ook de maat van de slip, slaapkleed, loungewear en panty. Hoe meer info hoe beter!

TIP: Sla al deze gegevens op in je telefoon, het kan altijd van pas komen als je nog eens iets wil kopen. Het zal bovendien zeer goed kunnen dienen bij je bezoek aan Zoete Droompjes.

Beken kleur

Dit is misschien wel één van de makkelijke keuzes, de meeste vrouwen kunnen rood, wit of zwart dragen maar probeer rekening te houden met de haarkleur. Blondines zien er goed uit in pastelkleuren en zwart. Brunettes hebben rijke kleuren blauw en rood nodig. Groen, blauw en aardkleuren passen goed bij roodharigen. Natuurlijk speelt de huidskleur (teint) een grote rol. Voor een donkere huidskleur kies je best een lichtere lingeriekleur, anderzijds bij een lichtere huidskleur dus een donkere lingeriekleur.

Hou rekening met haar lichaam en koop geen lingerie waarvan je al bij voorbaat weet dat ze deze niet zal dragen. Dat is per slot van rekening weggegooid geld en moeite voor niets.
En als de onzekerheid ondertussen nog niet toegeslagen heeft, ga er dan voor. Kom gewoon naar de winkel en overleg met Sonja. Mocht het setje bovendien niet passen kan je nog altijd komen ruilen!

Weet je het niet zeker? Koop dan geen bh, maar misschien wel een slaapkleedje of loungewear. De maten van deze laatsten zijn meestal de gewone kledingmaten. Een andere optie is een mooie badjas. Mocht de stress ondertussen te groot geworden zijn, of wil je je gewoon niet wagen aan lingerie, dan kan je gewoon kiezen voor de cadeaubon.

 

 

 

Je hebt hierbij nog twee mogelijkheden (de eerste vind ik persoonlijk de beste):

  • Je komt naar de winkel en koopt een cadeaubon, deze kan je personaliseren en Sonja zorgt voor een mooie verpakking.
  • Je regelt alles van thuis, je koopt je cadeaubon online en enkele ogenblikken later zit hij in je mailbox. Voor de verpakking en de surprise zal je zelf moeten zorgen, maar hij is 24u/24u beschikbaar. Klik hier.

Ik weet zeker dat je daarmee ook goede punten scoort en bovendien kiest je geliefde dan zelf iets waar ze zich goed bij voelt. Wedden?

Fijne feestdagen en hopelijk tot binnenkort!
Ciao
Jurgen