Selecteer een pagina

Meet the Snurkers

Het is ondertussen een vaste waarde in onze winkel, de snurk nachtmode, die ook een beetje als homewear kan gebruikt worden, en ze hebben ook van die leuke bedovertrekken. Kijk zeker eens naar het filmpje hieronder.
Elk nieuw seizoen heeft zijn nieuwe prints, het is voor mij dan ook steeds uitkijken naar de dag waarop de nieuwe leveringen toekomen.

De leuke outfits brengen instant een glimlach op je gezicht, de zondagochtenden bij ons zijn daar een goed voorbeeld van.
Niet alles wat beschikbaar is, is terug te vinden op deze pagina, er zijn mooie pyjama’s voor mannen, vrouwen, kinderen en de allerkleinsten met dezelfde leuke prints. Kom zeker eens langs en laat jezelf verwonderen en verlangen naar de winteravonden waar je in zo’n leuke pyjama gezellig dicht bij mekaar kruipt!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en krijg 10% korting op de Snurk catalogus gedurende de maand september (enkel in de winkel)!

Hoe gaat dat toch in zijn werk?

Wel, in het filmpje hieronder kan je een beetje ontdekken hoe Snurk ontstaan is en hoe het eraan toe gaat. Toen ik het filmpje bekeek gaf het me het goed gevoel dat ik ook aan jullie wil geven als jullie naar Zoete Droompjes komen. Ik moest ook denken aan de talrijke klanten die leuke foto’s van hun huisgenoten en familieleden met me deelden in deze toffe kledij.

 

 

 

Snurk - Eggs In Space ManDe nieuwigheden -en enkele leuke ‘oude’ vaste waarden- zijn ondertussen gearriveerd, en mocht je geen FacebookInstagram of Twitter account hebben, dan kan je uiteraard nog altijd op de website terecht. De foto’s van onze artikelen worden binnenkort aangepast met de nieuwigheden voor de winter 2019.

Om jullie nieuwsgierigheid niet te veel op proef te stellen hierbij alvast enkele foto’s van de toffe spullen die je mag verwachten.

We beginnen met een klassieker ondertussen, het was deze zomer ook al een topper: Eggs in Space. Als je je huisgenoten ziet opstaan in deze tenue, dat krijg je toch wel zin in een lekker spiegeleitje met lekker krokant spek?

 

 

Snurk - Cavia Mania kids

 

Onder de nieuwigheden één van mijn persoonlijke favorieten! Als je deze Cavia Mania ziet, zou je toch denken dat die beestjes er echt opzitten toch? Ik vond dat ze net echt leken, maar gelukkig was dat niet het geval!
Maar ik zie er onze dochter zeker al in rondlopen deze winter.

 

 

 

Snurk - Green Forest adult

 

Snurk is natuurlijk fan van de natuur. Dus voor diegenen die groene vingers hebben, ze zullen perfect gecamoufleerd zitten in deze Green Forest outfit. Deze print zal zorgen voor wat kleur in de donkere winterdagen. Je gading nog niet gevonden? Geen nood, er komt nog wat…

 

 

Snurk - Mountain kids

 

Als je ondertussen nog niet gesmolten bent voor één van bovenstaande leuke artikelen, dan zal je dat zeker doen bij deze Mountain pyjama. Geef toe, hij ziet er toch echt koel uit!

 

 

 

 

Snurk - Unicorn white kids

 

 

En last but not least; mocht je nu echt niet in slaap geraken, dan kom je toch gewoon die Unicorn halen, het is er echt ééntje om bij weg te dromen.

 

 

 

 

Voor de andere Snurk artikelen kom je maar eens langs in de winkel, ook om gewoon te snuisteren, een beetje te onthaasten en misschien een babbeltje te slaan met mij.

Ik kijk er in ieder geval al naar uit!
Groetjes en misschien tot binnenkort,

Sonja