Selecteer een pagina

Volgens wikipedia is Valentijn een verwijzing naar de Heilige Valentijn en naar zijn dag, Valentijnsdag. Bovendien is het in België en Nederland in korte tijd, sinds midden jaren 90, een groot commercieel succes geworden: vooral voor cadeauwinkels, boekenwinkels, lingeriewinkels en bloemenwinkels.

En aangezien Zoete Droompjes o.a. een lingeriewinkel is, willen we jullie extra tijd geven om een goed doordachte keuze te maken. Daarom zal de winkel ook open zijn op maandag 12, dinsdag 13 en (wat had u gedacht) ook op Valentijnsdag 14 februari natuurlijk! Dit van 10u tot 12u en van 14u tot 18u.

 

De geliefden zijn uiteraard ook welkom, en Sonja zal je zoals gewoonlijk met raad en daad bijstaan om je te helpen bij je keuze. In onze snoepjeswinkel vind je lingerie voor de dames (sexy en klassiek), mannenondergoed, pyama’s, homewear, …. Voor elk wat wils en dit alles is een mooie verpakking!

En wil je alsnog een verassing geven en kom je er niet goed aan uit? Dan kan je nog steeds een cadeaubon kopen in de winkel (deze wordt dan met zorg verpakt).

Even terug naar Valentijnsdag. Nog volgens wikipedia is het de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven (lees: een cadeautje kopen). Wel we vinden dat alleenstaanden ook wat extra aandacht verdienen op Valentijnsdag en niet alweer in de kou moeten blijven staan. Net als die geliefden mekaar verwennen, heeft u als alleenstaande zeker ook te gepasten tijde recht op zijn of haar verwennerijtje. Onze vaste klanten weten het al, maar zelfs al heeft u gewoon behoefte aan een babbel of een moment om tot rust te komen en even te snuisteren in de lekkernijen die we te bieden hebben, dan bent u ook welkom bij ons.

En indien het niet lukt om te komen of je het liever van thuis bestelt, kan je gewoon een cadeaubon online kopen.

Dus of je nu alleen bent of met 2,

we wensen je (of jullie) alvast een heel liefdevolle
Valentijnsdag!!!